Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 26 Dec 2018 | 6325 vizualizari

 

Am vrut sa prepar altfel cotletul de porc si am folosit oala minune, Crock Pot-ul, timp in care eu mi-am vazut linistita de alte treburi.

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet de porc
  • sare, piper
  • condimente pentru friptura de porc Delikat
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 lg ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 3-4 cartofi rosii
  • condimente penru cartofi Delikat
  • rozmarin maruntit
  • 100 ml bulion

Pt. garnitura:

  • 1 ceapa alba
  • 2 lg ulei
  • 200 g cous-cous
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt boia dulce
  • 600 ml apa fierbinte
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot:

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimenrele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente.

Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata si se taie in doua.

In vasul aparatului se pune uleiul apoi se asaza bucata de carne. De jur imprejur se pun cartofii apoi se presara sare si condimentele pentru cartofi. Se pune usturoiul, crenguta de rozmarin, se presara peste tot si rozmarin maruntit apoi se toarna vinul.

Se pune capacul, se porneste aparatul, se seteaza pe functia High pentru 4 ore.

Dupa ce a trecut acest timp, se ridica capacul, se toarna bulionul si se mai lasa 30 de minute.

In acest timp se pregateste garnitura. Se poate servi garnitura si cartofii din Crock Pot, eu am pregatit si cous-cous pentru doritori.

Se taie ceapa marunt, se pune la calit in ulei, se adauga si cous-cous-ul, se amesteca si se lasa pana se rumeneste, se adauga boiaua apoi se toarna apa fierbine. Se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba pana se umfla pastele si nu mai au apa. 

Se serveste alaturi de cotlet si muratura preferata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu garnitura preferata, nu neaparat cu cous-cous.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot